JASZBERENY.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Jászberény 2021.02.25
Jászberény 2021.02.25

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Jászberény 2020.11.05
Jászberény 2020.11.05
 Jászberény 2020.10.29
 Jászberény 2020.10.29
 Jászberény 2020.10.22
 Jászberény 2020.10.22
«
...34567...
»
A műtárgy lett az új arany? Nőtt a kereslet Magyarországon Szuperinfó Hírek - Hazánkban a 20. század elején alkotó magyar festők gyűjtése a jellemző.
Szünetelnek az útdíjfizetési rendszer értékesítési szolgáltatásai Szuperinfó Hírek - Nem lesznek elérhetőek az útdíjfizetési rendszerben a szolgáltatások (e-matrica, e-útdíj) március 7-én, vasárnap hajnali 1 és 5 óra között.
Gól nélküli döntetlent játszott az MTK és a Diósgyőr Szuperinfó Hírek - Ez történt az OTP Bank Liga 25. fordulójának péntek esti nyitómérkőzésén.
Közzétették a bővített bértámogatás érintett ágazatainak listáját Szuperinfó Hírek - A kormány a bértámogatás kiterjesztésével jelentős támogatást nyújt a bezárás által érintett gazdasági ágazatok szereplőinek.
Kihirdették a Vörösmarty-versünnep győzteseit Szuperinfó Hírek - A döntőben hattagú zsűri értékelte az online térben, élő kapcsolásban elhangzott szavalatokat.
Rendkívüli ügyfélfogadási rendet vezet be az agrárkamara Szuperinfó Hírek - A NAK kéri tagjait, hogy elsősorban elektronikus úton, e-mailben, illetve telefonon lépjenek kapcsolatba a falugazdászokkal.
Krizsán Xénia bronzérmet nyert ötpróbában Szuperinfó Hírek - Nyert az olimpiai, világ- és Európa-bajnok belga Nafissatou Thiam 4904 ponttal, második honfitársa, Noor Vidts lett 4791-gyel.
Elhunyt Kernács Gabriella művészettörténész, televíziós szerkesztő Szuperinfó Hírek - Képzőművészeti ismeretterjesztő, dokumentum- és riportfilmjeinek egy részét fesztiváldíjjal, televíziós nívódíjjal tüntették ki.
Időpontfoglalás alapján fogadják az ügyfeleket a NAV központi ügyfélszolgálatain Szuperinfó Hírek - Az adóhatóság kéri az ügyfeleket, hogy csak rendkívül indokolt esetben keressék fel személyesen a NAV ügyfélszolgálatát.
Bethlen Zsófia jegygyűrűje árulta el a régészeknek, kik nyugszanak a gyulakutai kriptában Szuperinfó Hírek - Szövérdi Gáspár Jánosnak és családjának az 1600-as évek elején épített kriptáját találták meg a református templom szentélyében végzett ásatások során.
Csányi Sándor: a kormány és a jegybank jól kezelte a válságot Szuperinfó Hírek - A kormány és a jegybank jól kezelte a válságot, ennek köszönhetően lett tavaly a vártnál kisebb a gazdasági visszaesés –…