JASZBERENY.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Jászberény 2021.11.18
Jászberény 2021.11.18

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Jászberény 2021.12.02
Jászberény 2021.12.02
jászberény 2021.11.25
jászberény 2021.11.25
Jászberény 2021.11.18
Jászberény 2021.11.18
12345...
»
A harmadik Puskás Akadémiát fogadja a címvédő Ferencváros Szuperinfó Hírek - A negyedik Fehérvár pedig a második Kisvárda vendége lesz.
Helyére került a megújult Turul-szobor a budai Várban Szuperinfó Hírek - Donáth Gyula alkotása az elmúlt csaknem 120 évben a Budavári Palotanegyed egyik legnépszerűbb látványosságává vált.
Palkovics: a magyar tetőfedők a világ élvonalába tartoznak Szuperinfó Hírek - A Nemzetközi Tetőfedő Szövetség versenyén az idén három magyar projekt végzett dobogós helyen.
Bagdy Emőke kapta az idei Duna-díjat Szuperinfó Hírek - A díjat olyan személyek és szervezetek kapják, akik és amelyek sokat tettek a magyarság megmaradásáért.
Tripla tíz címmel könyv jelent meg a dartsról, Ihász Veronika kijutott a WDF-vb-re Szuperinfó Hírek - Tripla tíz címmel egy albumszerű könyv jelent meg a Magyar Darts Szövetség (MDSZ) első 30 évéről.
Mikulásváró programokkal készül a Csodák Palotája Szuperinfó Hírek - December 4-én, 5-én és 6-án különleges előadásokkal készülnek a Mikulás érkezésére a Csodák Palotájában, Óbudán.
A munkavállalóknak egyre inkább számít, hogy dolgozhatnak-e otthonról Szuperinfó Hírek - Sokaknak béremeléssel ér fel, ha megmarad a home office lehetősége, egyes hazai munkáltatók viszont már Délkelet-Ázsiában toboroznak.
Személyes vallomással indítja szólókarrierjét Molnár Tamás (videó) Szuperinfó Hírek - A Melletted című dal egyfajta önreflexió, amelyben az énekes őszintén vall útkereséseiről és zsákutcáiról.
Legalább 91 ezer cég spórolhatna jövőre az adón a kivával Szuperinfó Hírek - Az érintettek csütörtökön és pénteken kapják meg az erről szóló tájékoztatást.
Madárinfluenza miatt felszámoltak egy tenyészpulyka-állományt Békés megyében Szuperinfó Hírek - A vírus H5N1 altípusát kedden azonosították a kondorosi telepen.
Személyes vallomással indítja szólókarrierjét Molnár Tamás Szuperinfó Hírek - A Melletted című dal egyfajta önreflexió, amelyben az énekes őszintén vall útkereséseiről és zsákutcáiról.