JASZBERENY.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Jászberény 2019.11.28
Jászberény 2019.11.28

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

 Jászberény 2020.09.17
 Jászberény 2020.09.17
Jászberény 2020.09.10
Jászberény 2020.09.10
Jászberény 2020.09.03
Jászberény 2020.09.03
12345...
»
Bobál alapemberré válna Portugáliában Szuperinfó Hírek - Bobál Gergely szeretne stabil játékos és vezéregyéniség lenni a portugál élvonalban újonc CD Nacional labdarúgócsapatánál, amelyhez idén nyáron igazolt.
Felolvasóestet és versmondó találkozót tartanak Baka István halálának 25. évfordulóján Szuperinfó Hírek - A szeptember 20-án tartandó közösségi felolvasóesten az író A kisfiú és vámpírok című, 1988-as kisregénye hangzik el a mű eredeti…
A katasztrofális tavaszi időjárás miatt drágák a gyümölcsök Szuperinfó Hírek - Március végétől 8-10 naponként háromnapos éjszakai fagyok rontották a termést.
Augusztusban éves közel ötödével kevesebb autót helyeztek forgalomba az EU-ban Szuperinfó Hírek - Augusztusban közel ötödével, az év első nyolc hónapjában pedig közel harmadával csökkent az Európai Unióban forgalomba helyezett új autók száma…
Raktárkoncert a könnyűzenei ipar támogatására Szuperinfó Hírek - A hazai könnyűzenei ipar támogatására indított koncertsorozat, a Raktárkoncert felvételei már augusztus közepe óta zajlanak, szeptember 21-étől pedig bárki saját…
Novemberben kezd a Fradi női csapata a BL-ben Szuperinfó Hírek - A Ferencváros csapata novemberben kezdi meg szereplését a női labdarúgó Bajnokok Ligájában.
Egyeztetnek az alapkutatások támogatási rendszerének finomhangolásáról Szuperinfó Hírek - Palkovics László innovációs és technológiai miniszter kezdeményezésére még szeptemberben egyeztetések kezdődnek az innovációs tárca, a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal és a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) vezetősége között az Országos Tudományos Kutatási Alapprogramokhoz (OTKA) köthető pályázatok bírálati folyamatáról – közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) szombat reggel.
Műsorára tűzte a köztévé a Béres József életét bemutató játékfilmet Szuperinfó Hírek - A feltaláló című kétórás alkotást szeptember 20-án, vasárnap 21 óra után 10 perccel vetíti a Duna Televízió.
Az ember tragédiájával és Kosztolányi-esttel ünnepelnek az erdélyi színházak Szuperinfó Hírek - A Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Tompa Miklós Társulata Az ember tragédiáját mutatja be diákoknak drámapedagógiai projekt keretében, míg a Csíki Játékszín a Játszótársak című Kosztolányi-estet tűzi műsorra a magyar dráma napja alkalmából.
Úgy tűnik, Dzsudzsák Balázs több mint 12 év elteltével visszatér a DVSC-hez Szuperinfó Hírek - A Nemzeti Sport szerint fordulat állt be a labdarúgó ügyében, aki mégis az NB II.-ben éllovas Lokiban folytatja a pályafutását.