JASZBERENY.SZUPERINFO.HU

Népi képzések hallgatóinak kiállításával vár a Hagyományok Háza Szuperinfó Hírek - A Játéktól a mesterségig című egyedülálló tárlat a népi kézműves szakképzések végzős hallgatóinak vizsgaremekeit mutatja be, beleértve a nemezkészítő, kosárfonó,…
Varga Mihály: Törökország fontos stratégiai partnere Magyarországnak Szuperinfó Hírek - Törökország fontos stratégiai partnere Magyarországnak, az aláírt egyetértési megállapodással újabb lépést tettek a folyamatosan fejlődő magyar–török kapcsolatok elmélyítése érdekében –…
Megjelent a kormányrendelet a díjemelési stopról Szuperinfó Hírek - Megjelent a Magyar Közlönyben az a kormányrendelet (187/2024), amellyel a kormány a pénzügyi terhek növekedésének megakadályozása érdekében díjemelési stopot vezet…
Szijjártó: Magyarország a kutatás-fejlesztés terén is Európa vezető országai közé akar kerülni Szuperinfó Hírek - Fontos feladat a gazdaság dimenzióváltásának előmozdítása, a hozzáadott érték növelése – mondta a miniszter.
Érvényesül a kormány elvárása az üzemanyagárakkal kapcsolatban Szuperinfó Hírek - A családok érdekében a kormány letörte a háborús üzemanyagárakat, amely eredményeképpen ma a lakosság a benzin esetében 34 forinttal, a…
Éjszakára felfüggesztik a kamionstopot a hétvégén Szuperinfó Hírek - A nehéz-tehergépjárművek hétvégi forgalomkorlátozása július 13-án (szombaton) 15 órától július 14-én (vasárnap) 22 óráig lett volna érvényben.
Harmincan léphetnek fel a Fringe program keretében a Zene Házában Szuperinfó Hírek - Harmincan léphetnek fel a tehetséggondozó Fringe program keretében a Magyar Zene Házában.
Figyelemfelhívó kampány: postásnak lenni nem küzdősport Szuperinfó Hírek - Jelentősen nőtt a postai dolgozók elleni erőszakos cselekmények száma.
Elhunyt Furulyás János Szuperinfó Hírek - Életének 91. évében elhunyt a Ferencvárosi Torna Club egykori elnöke, Furulyás János.
Bekerültek a Magyar Értéktárba a Pápai Hús Kft. sonkái Szuperinfó Hírek - A sonka számos hagyományos magyar étel alapanyagaként szolgál.
Már több mint 10 ezren neveztek a Balaton-átúszásra Szuperinfó Hírek - A résztvevők biztonsága érdekében idén is létszámlimitet húztak a szervezők.