JASZBERENY.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Issuu Panel: No documents in list

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

jászberény 2021.03.04
jászberény 2021.03.04
Jászberény 2021.02.25
Jászberény 2021.02.25
Jászberény 2021.02.18
Jászberény 2021.02.18
«
...34567...
»
Harmadszor szerepel az OTP LAB a világ legjobb innovációs központjai között Szuperinfó Hírek - A kiadvány idén is azokat a pénzügyi innovációs központokat ismerte el a díjjal, amelyek folyamatosan új utakat keresnek és új…
SZTNH: Magyarország fejlődési pályán mozog a szellemitulajdon-védelemben Szuperinfó Hírek - Az 53 országot rangsoroló lista első harmadában helyezkedik el, 78,23 százalékos értékeléssel, megelőzve ezzel a régiós átlagot.
A magyar többpártrendszer szétverése Szuperinfó Hírek - A megmaradt apró pártok vezetőit ismét kizárták saját pártjukból, így minden akadály elhárult az egypártrendszer kiépítése elől.
Kékestetői diadalával a győzelem küszöbén Damien Howson Szuperinfó Hírek - Legjobb magyarként Fetter Erik a 11. pozícióban zárt a hegyen.
Valamennyi ágazatban jelentősen csökkent a hátralékosok száma és tartozása Szuperinfó Hírek - A lakosság össztartozása 59 százalékkal, a nem lakossági össztartozás pedig 62 százalékkal lett kevesebb.
Megszűnhet Nagyváradon az önálló magyar színház Szuperinfó Hírek - Egyetlen nagy közös intézménnyé olvasztanák a Szigligeti Színházat, a román Regina Maria Színházat és a Nagyváradi Állami Filharmóniát.
Új magyar bírája van a nemzetközi Sportdöntőbíróságnak Szuperinfó Hírek - Emellett közismerten sportos életvitelt folytat, jelenleg éppen második Mount Everest csúcsmászására készül Nepálban.
A Hagyományok Háza képviseli Magyarországot egy angol folkfesztiválon Szuperinfó Hírek - Az English Folk Expon minden évben egy kiemelt vendégország kultúrájával is megismerkedhetnek a műfaj szakmai és piaci képviselői, valamint a közönség.
Csik Ferenc olimpiai bajnok úszó tiszteletére létesítettek emlékhelyet Kaposváron Szuperinfó Hírek - A sportoló rövid, de annál eredményesebb pályafutása példaként szolgálhat a mai fiatalok előtt.
Nyíltvízi úszás: bronzérmes a magyar váltó Szuperinfó Hírek - Ez a magyarok harmadik érme a mostani Eb-n.
Emlékérmét bocsát ki az MNB az UEFA EURO2020 Labdarúgó-Európa-bajnokság tiszteletére Szuperinfó Hírek - Az emlékérméket, amelyek átmérője 38,61 milliméter, Bohus Áron iparművész tervezte.