JASZBERENY.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Issuu Panel: No documents in list

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

jászberény 2021.03.04
jászberény 2021.03.04
Jászberény 2021.02.25
Jászberény 2021.02.25
Jászberény 2021.02.18
Jászberény 2021.02.18
«
...56789...
»
Mohács kapta az év emlékhelye díjat Szuperinfó Hírek - Az átadó ünnepség a Fiumei úti sírkertben volt, a rendezvényen megnyílt az Anonymus Projekt – Ligeti 150 című plakátkiállítás is.
Újra láthatók a Recirquel előadásai Magyarországon Szuperinfó Hírek - A társulat legújabb produkciójával, a Solus Amorral nyit újra a Müpa Fesztivál Színháza június 25-én.
Figaro3: Mozart, Rossini és Milhaud operái egy estébe foglalva Szuperinfó Hírek - Beaumarchais Figaro-trilógiájának operaváltozataiból születik különleges színházi élményt ígérő produkció az Eiffel Műhelyházban.
Hosszú Katinkával készül Milák Kristóf olimpiai riválisa Szuperinfó Hírek - Chad le Clos Hosszú sapkájában úszott Budapesten, de az igazi veszély Amerikából leselkedik Milákra.
Meghirdette a szegedi Tisza bérlet programját a Filharmónia Magyarország Szuperinfó Hírek - Az ősszel induló előadásokon kiemelkedően tehetséges szólistákkal és világhírű együttesekkel találkozhat a közönség.
Táncelőadásokkal és interaktív programokkal készül a Nemzeti Táncszínház Szuperinfó Hírek - A Millenáris alkalmi színpadán estéről estére, kilenc napon át váltják egymást a táncosok, együttesek, a tangótól a néptáncon és kortárs előadáson át a flamencóig több műfajban láthatók produkciók.
A jövő évi költségvetés leghangsúlyosabb eleme a gazdaság-újraindítási akcióterv Szuperinfó Hírek - A jövő évi költségvetés leghangsúlyosabb eleme a gazdaság-újraindítási akcióterv, amely lehetővé teszi, hogy mindenki talpra tudjon állni, akit a koronavírus-járvány nehéz helyzetbe hozott – mondta a pénzügyminiszter a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.
Az építési költségek emelkedése várható a második fél évben Szuperinfó Hírek - Az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége országos szinten 5-9, míg Budapesten több mint 10 százalékos növekedésre számít.
Nyár végéig rendeznek programokat a szekszárdi KultUdvarban Szuperinfó Hírek - Koncertek, kertmozi, színházi előadások, gyerekprogramok várják a közönséget.