JASZBERENY.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Jászberény 2022.08.25.
Jászberény 2022.08.25.
«
...56789...
»

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Jászberény 2022.08.25.
Jászberény 2022.08.25.
Jászberény 2022.08.18.
Jászberény 2022.08.18.
Jászberény 2022.08.11.
Jászberény 2022.08.11.
Brüsszel továbbra sem veszi figyelembe a szankciós politika csődjét Szuperinfó Hírek - Az unió vezetői jelenleg nem adnak választ a kontinens soha nem látott energiaválságára.
Négy és fél százalékos nyugdíjemelés jön novemberben Szuperinfó Hírek - Megemelte a kormány a nyugdíjakat, a 4,5 százalékos emelés visszamenőleg, januártól érvényes – derül ki a szerda este megjelent Magyar…
Az én Petőfim – esszépályázatot hirdet az Anyanyelvápolók Szövetsége a költő tiszteletére Szuperinfó Hírek - Petőfi Sándor születésének 200. évfordulója alkalmából a költő műveinek, pályájának, közéleti tevékenységének jelenkori megítélését bemutató esszépályázat indul.
Willi Orbán, a referencia Szuperinfó Hírek - Négy év alatt hatalmas utat járt be a magyar labdarúgó-válogatott.
Rákot okozó szennyeződést tartalmazhat a gyömbér, visszahívja az Auchan Szuperinfó Hírek - Az üzletlánc azt kéri, aki vásárolt belőle, ne egye meg, a boltban visszatérítik az árát. A Lidl pedig szalmonellás ostyát…
Aranyhajú hármasok címmel jelent meg kötet és készül előadás Szuperinfó Hírek - Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház vezérigazgatója bejelentette, hogy a művet a következő évadban bemutatja rendezésében a színház.
Félszáz programmal vár országszerte a Múzeumok Őszi Fesztiválja Szuperinfó Hírek - A múzeumi fenntarthatóságot állítja a középpontba a 17. Múzeumok Őszi Fesztiválja, amely keddtől csaknem 40 fővárosi és 80 vidéki múzeum részvételével mintegy másfél hónapon át országszerte több mint 500 programot kínál a látogatóknak.
Európa-liga – Már Belgrádban biztossá válhat a tavaszi folytatás a Ferencvárosnak Szuperinfó Hírek - A Ferencváros azzal a tudattal lép pályára csütörtökön a Crvena zvezda vendégeként az Európa-liga csoportkörének harmadik fordulójában, hogy a győzelemmel gyakorlatilag bebiztosítja tavaszi folytatását –írja az MTI.
Varga Mihály: Magyarország csaknem háromszázmilliárd forintot kaphat Szuperinfó Hírek - Varga Mihály pénzügyminiszter írt erről Facebook-oldalán.
Rendkívüli, százezer forintos rezsitámogatást fizet minden dolgozójának a Mészáros Csoport Szuperinfó Hírek - Az összeget október 15-től december végéig fizetik ki a vállalatcsoporthoz tartozó cégek.