JASZBERENY.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

jaszbereny_20200514
jaszbereny_20200514
12345...
»

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Jaszbereny 2020 03 19
Jaszbereny 2020 03 19
Jaszbereny 2019.12.12
Jaszbereny 2019.12.12
Jaszbereny 2019.12.05
Jaszbereny 2019.12.05
Kiderült, mikor kezdenek a magyar csapatok az Európa-ligában Szuperinfó Hírek - Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) közzétette az Európa-liga első selejtezőkör mérkőzéseinek kezdési időpontjait.
Folyamatosan nő az utasok száma Ferihegyen Szuperinfó Hírek - Folyamatosan nő a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren megfordulók száma, júliusban már 300 ezren utaztak repülővel, augusztusban pedig várhatóan ennél…
Poloskák inváziójával küzdenek a termesztők a kertészetekben Szuperinfó Hírek - Korábban kezdődött az idén a márványpoloskák inváziója, a hajtatott paprikát termesztő kertészetek már már hetek óta küzdenek a kellemetlen betolakodók…
Garami József visszatér a pécsi labdarúgásba Szuperinfó Hírek - A korábbi szövetségi kapitány mentor és szakmai koordinátor lesz a PMFC-nél.
Augusztus 23-ig várják a szavazatokat a Kaszás Attila-díj jelöltjeire Szuperinfó Hírek - Augusztus 23-án éjfélig várják a szavazatokat a Kaszás Attila-díj jelöltjeire: Csankó Zoltánra, a Győri Nemzeti Színház, Földes Tamásra, a Budapesti…
Ősszel tárgyalhatja a parlament az új bortörvényt Szuperinfó Hírek - Ősszel az Országgyűlés elé kerülhet az új bortörvény, amelynek szükségességét a Világgazdaságnak az agrárminiszter azzal indokolta, hogy az ePincekönyv-rendszer bevezetése…
Egyre kevesebbet kell a magyaroknak lakhatásra fordítaniuk Szuperinfó Hírek - Számos intézkedés javította a fiatalok és a családosok lakhatási körülményeit – írta Rétvári Bence.
Száraz Dénes a valóságban is mintaapa Szuperinfó Hírek - Száraz Dénes a TV2 Mintaapák című sorozatában dr. Molnár Tamást alakítja. A színész a magánéletében is arra törekszik, hogy a lehető legjobb apa legyen. Dénes a harmincas éveiben tapasztalta meg a szülővé válás csodáját – írja a Vasárnap Reggel legutóbbi számában.
A Nébih már csaknem 9,5 milliárd forint állami kártalanítást fizetett ki Szuperinfó Hírek - Azok a tulajdonosok, akikkel szemben nem állt fenn kártalanítást kizáró ok, 100 százalékos állami kártalanításban részesülnek.
Mégsem kényszerül a visszalépésre a Fradi Szuperinfó Hírek - A Nemzetközi Jégkorong Szövetség a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetben módosítja a kupa megrendezését.
Közzétette a szeptemberben elszámolható üzemanyagárakat a NAV Szuperinfó Hírek - Az autógáz például 238 forinttal számolható el 2020. szeptember 1. és szeptember 30. között.