JASZBERENY.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Jászberény 2021.01.28
Jászberény 2021.01.28
12345...
»

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Jaszbereny 2019.12.05
Jaszbereny 2019.12.05
Jaszbereny 2019.12.12
Jaszbereny 2019.12.12
Jászberény 2019.11.28
Jászberény 2019.11.28
Félévkor további egy százalékkal emelkedhet a minimálbér Szuperinfó Hírek - Bodó Sándor szerint nehéz és hosszú tárgyalássorozaton vannak túl, ami azzal magyarázható, hogy a felek rendkívül nehéz gazdasági helyzetben kezdték…
Ötödik helyen zárt a magyar férfi kézilabda-válogatott Szuperinfó Hírek - Minden idők harmadik legjobb vb-szereplését produkálta a csapat.
Győzelmével tíz pontra növelte előnyét a Ferencváros Szuperinfó Hírek - A címvédő és listavezető simán, 3-0-ra nyert a Budafok otthonában.
Plakátkiállítással ünnepli 30 éves visegrádi csoportot a budapesti Lengyel Intézet Szuperinfó Hírek - A tárlat az intézet Andrássy úti Platán Galériájában látható február végéig.
Harmadik helyre jött fel a Kisvárda Szuperinfó Hírek - A második helyen álló MOL Fehérvár FC 2-1-re kapott ki a hazai csapattól.
Ifjabb Vidnyánszky Kolozsváron rendez Rómeó és Júliát Szuperinfó Hírek - Már csak a járványügyi korlátozások feloldására vár a Kolozsvári Állami Magyar Színház legújabb produkciója, William Shakespeare Rómeó és Júliája.
Az edzőképzést segíti a teniszszövetséggel kötött új megállapodás Szuperinfó Hírek - Együttműködési megállapodást kötött szerdán a Magyar Tenisz Szövetség (MTSZ) és a Magyar Edzők Társasága (MET).
Független Oscar-díjra jelölték Horvát Lili filmjét (videó) Szuperinfó Hírek - Március 15-én derül ki, hogy a magyar filmet beválogatják-e a legjobb nemzetközi filmnek járó Oscar-díjért versenyző alkotások szűkített listájára.
Méltó körülmények közé kerül az Árpád-ház kutatása Székesfehérváron Szuperinfó Hírek - Jövő év végére készül el az Árpád-ház kutatóintézet és ideiglenes látogatóközpont Székesfehérváron.
Gázszámlának álcázott leveleket küldenek csalók a szolgáltató nevében Szuperinfó Hírek - Csalók az MVM Next (korábbi nevén NKM Energia Zrt.) nevében, a gáz- vagy villanyszámlára hivatkozva, félrevezető e-maileket küldenek, és így…
Visszanyeri valaha volt fényét a Budavári Palotanegyed Szuperinfó Hírek - A Nemzeti Hauszmann-program keretén belül 2021-ben évek óta zajló építkezéseket átadnak, több nagyszabású fejlesztés is a megvalósítási szakaszba lép.