JASZBERENY.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Jászberény 2023.02.23.
Jászberény 2023.02.23.
«
...34567...
»

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Jászberény 2023.02.09.
Jászberény 2023.02.09.
Jászberény 2023.02.02.
Jászberény 2023.02.02.
Jászberény 2023.01.26.
Jászberény 2023.01.26.
Már a vasárnap este Budapestről induló vonatokat is érinti a németországi sztrájk Szuperinfó Hírek - A hétfői németországi közlekedési sztrájk már érinti a vasárnap este oda induló, valamint a kedd reggel onnan érkező nemzetközi vonatokat…
A 60 éves Stúdió 11 a Müpában ünnepel Szuperinfó Hírek - A Müpa Fesztivál Színházában május 27-én ünnepli fennállása 60. évfordulóját a Stúdió 11.
Komoly támogatási lehetőségekhez juthatnak a hazai halgazdaságok Szuperinfó Hírek - Az új fejlesztési ciklusban mintegy húszmilliárd forint biztosítja az ágazat megújulását és versenyképességének növelését.
Neves magyar és nemzetközi ketrecharcosok küzdenek meg áprilisban Kaposváron Szuperinfó Hírek - Április 15-én a Sárvár Aréna ad otthont a jótékonysági Vulcano Nemzetközi Ketrecharc Gálának – derült ki az esemény bejelentő sajtótájékoztatón,…
Különleges koncertprogram a Pesti Vigadóban Szuperinfó Hírek - Harc és diadal címmel a barokktól a 20. századig három ritkán hallott, különleges művel várják a Budapesti Vonósok április 15-én…
Győztes rajtra készül a magyar válogatott a 2024-es Európa-bajnokság selejtezősorozatában Szuperinfó Hírek - Hétfőn a magyar labdarúgó-válogatott is megkezdi szereplését a 2024-es Európa-bajnokság selejtezősorozatában: a G csoport második fordulójában a bolgár csapatot fogadja…
Szilágyi Áron ismét megnyerte a budapesti kard világkupát Szuperinfó Hírek - A tavalyi győzelme után Szilágyi Áron ismét megnyerte a budapesti Gerevich–Kovács–Kárpáti férfi kard világkupát.
Kettős győzelemmel negyeddöntőbe jutott a Ferencváros Szuperinfó Hírek - A Ferencváros kettős győzelemmel jutott negyeddöntőbe a női kézilabda Bajnokok Ligájában, mivel házigazdaként 27-22-re nyert a montenegrói Buducnost Podgorica ellen a rájátszás első fordulójának szombati visszavágóján, Érden.
Minden második család asztalára magyar torma kerül az Európai Unióban Szuperinfó Hírek - Hazánk az Európai Unió legjelentősebb tormatermelője; a magyar torma keresett külföldön, a kitűnő minőségű tormából a húsvéti ünnepi asztalra is a hazait javasolja a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK).
Szláv szezont hirdetett a Magyar Állami Operaház Szuperinfó Hírek - A tizennégy premiert tartalmazó műsorban összesen negyven olyan mű lesz repertoáron, amely valamilyen formában kötődik a szláv kultúrához.
Jeleznie kell a gyártónak, ha rovarfehérjét tartalmaz az élelmiszer Szuperinfó Hírek - És a többi terméktől elkülönítetten kell kihelyezni azt.