JASZBERENY.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Jászberény 2022.08.11.
Jászberény 2022.08.11.
12345...
»

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Issuu Panel: No documents in list
Palkovics: a Formula Student East a tervezéstől az üzleti környezetig mindenre felkészíti a résztvevőket Szuperinfó Hírek - A régió legnagyobb nemzetközi konstrukciós mérnökversenye, a Formula Student East szinte mindenre felkészíti a résztvevőket, a tervezéstől a kivitelezésen keresztül…
Megnyitották a felújított Kunffy-emlékmúzeumot Szuperinfó Hírek - Megnyitották a felújított Kunffy Lajos Emlékmúzeumot Somogytúron szerdán.
Kikapott a magyar férfi röplabda-válogatott Szlovákiában Szuperinfó Hírek - A magyar férfi röplabda-válogatott három szettben kikapott szerdán a szlovák csapattól Nyitrán az Európa-bajnoki selejtezősorozat harmadik fordulójában.
Megérkezett az első LNG-szállítmány a horvátországi Krk-ről Magyarországra Szuperinfó Hírek - Így új szállítási móddal és útvonallal bővült a hazai gázellátási lánc.
Világbajnoki bronzérmes a magyar női ifjúsági vízilabda-válogatott Szuperinfó Hírek - A magyar válogatott remek hajrával 27-26-ra legyőzte a holland csapatot.
Retró hétvégét tart a MÁV a Balatonnál Szuperinfó Hírek - A szerelvényeket többek közt Nohabok, 424-es gőzmozdony és más régi mozdonyok húzzák majd.
Hosszú Katinka továbbra is a száz éremre hajt, de foglalkoztatja az olimpia is Szuperinfó Hírek - Csütörtökön kezdődik az úszó Európa-bajnokság Rómában.
Csökken az ekho, devizában is fizethető a társasági adó Szuperinfó Hírek - A magyar vállalkozók és vállalkozások támogatása érdekében, több kedvező adóváltozásról döntött a kormány. Az egyszerűsített közteherviselési hozzájárulás (ekho) mértéke 13 százalékponttal csökken, szeptembertől ugyanis megszűnik az úgynevezett kifizetői ekho - közölte a Pénzügyminisztérium (PM).
Hatodik helyen végzett Érdi Mária Marseille-ben Szuperinfó Hírek - A kétszeres olimpikon futamot is nyert a Coach Regattán az ILCA 6 osztályban.
Újra megrendezik Erdély legnagyobb kulturális fesztiválját, a Kolozsvári Magyar Napokat Szuperinfó Hírek - A koronavírus-világjárvány utáni normalitásba való visszatérés jegyében szervezik a 13. Kolozsvári Magyar Napokat - közölték a szervezők a hét végén…
Megkezdődött a Hunyadi Jánosról szóló tévésorozat forgatása Szuperinfó Hírek - Számos magyar és más, közép-európai országból származó színész, producer közreműködésével megkezdődött a Hunyadi című, tízórás történelmi sorozat forgatása. A rendező…