JASZBERENY.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Nagy István: a vidék a magyar gazdaság megújításának hajtóereje Szuperinfó Hírek - Magyarország kormánya a vidék gazdasági erejére hajtóerőként tekint a magyar gazdaság megújításában - jelentette ki az agrárminiszter szombaton a hajdú-bihari…
Budapest rendezi a jövő évi cselgáncs-vb-t Szuperinfó Hírek - A nemzetközi szövetség (IJF) döntése szerint Budapest rendezi a jövő évi cselgáncs-világbajnokságot.
A magyarok sírva röhögtek ezen a filmen Szuperinfó Hírek - 1997-ben mutatták be Tímár Péter korszakos közönségsikerét, a 60-as évek Kádár-rendszerének egyszerre nosztalgikus, és közben annak görbetükröt tartó Csinibabát. A…
Szijjártó: Magyarország és Bulgária között szoros szövetség van az energiaellátás terén (videó) Szuperinfó Hírek - Hazánk földgázellátásának nagy része jelenleg Bulgárián keresztül érkezik.
Ismerje meg a K&H Mozdulj! – az év tesitanára játék Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei jelöltjeit és szavazzon! Szuperinfó Hírek - Újabb fontos szakaszához érkezett a K&H Mozdulj! – az év tesitanára játéka. A Magyar Diáksport Szövetség és a Mediaworks közös…
Nemcsak a nézők számára ígér emlékezetes pillanatokat a S.E.R.E.G. (videó) Szuperinfó Hírek - Hihetetlenül mély nyomot hagyott a S.E.R.E.G. forgatása a főszereplő Csórics Balázsban.
Ingyenes filmek a Filmión gyermeknap alkalmából Szuperinfó Hírek - Gyermeknap alkalmából a Keménykalap és krumpliorr, valamint A varázsló és a Szeleburdi vakáció ingyenesen látható a Filmión csütörtöktől vasárnap estig.
Film készül a jövőre 80. születésnapját ünneplő Hobóról Szuperinfó Hírek - Hobo az elmúlt évtizedek hazai kulturális-zenei életének korszakos alakja, az általa alapított Hobo Blues Band pedig a magyar rock és blues történetének egyik legfajsúlyosabb, népszerű és a zenei közízlést ma is formáló zenekara.
Visszautasítja a sajtóban megjelent állításokat a Diákhitel Központ Szuperinfó Hírek - A diákhitelt, ahogy korábban is, a Diákhitel Központ folyósítja az ügyfelek különböző bankoknál vezetett folyószámláira, a rendkívül kedvezményes Diákhitel Számlát biztosító pénzintézetek kiválasztása transzparens módon, a nyilvánosság tájékoztatása mellett zajlott – közölte a Diákhitel Központ pénteken, hozzátéve, hogy a 24.hu oldalán megjelent, a diákhitelezés jövőjével kapcsolatos állítások minden alapot nélkülöznek.
Fekete nap Szombathelyen: nem kapta meg a licencet a Haladás Szuperinfó Hírek - Nincs tovább: nem kapta meg a licencet, így a következő idényben nem indulhat a labdarúgó NB II-ben a Szombathelyi Haladás.
Tovább tisztul a hazai szerencsejáték-piac: újabb illegális szereplő vonul ki Magyarországról Szuperinfó Hírek - A Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatósága (SZTFH) által tavaly szeptemberben blokkolt, engedély nélküli online szerencsejáték oldal, a Betfair május 22-én arról…